Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úspěch Plaveckého oddílu Delfín Jičín na MČR v Trutnově

Jičín - Plavecký oddíl Delfín Jičín zabodoval na Mistrovství ČR 12letého žactva v plavání, které se uskutečnilo ve dnech 8. a 9. prosince v Trutnově.

celý článek

Sportovní úspěchy plaveckého oddílu Delfín Jičín 

Jičín - Dne 17. listopadu se v Náchodě uskutečnil Krajský pohár žactva ve věku 10-11 let (ročník 2001 a 2002). Z plaveckého oddílu Delfín Jičín se zúčastnili 4 plavci, přičemž nejvíce se dařilo Dominice Brádlové, která se v disciplíně 50 m znak umístila na 2. místě (výsledný čas 43,3) a dostala se tak na Český pohár (1.-2. 12. 2012). Ostatní plavci se ve své kategorii žáci a žačky umístili kolem 6.-14. místa.

celý článek

Bronz pro Kláru Šimánovou, pěkný dárek pod stromeček

Mezi oceněnými sportovci nechyběla ani plavkyně Klárka Šimánová, čerstvá držitelka bronzové medaile.

Mezi oceněnými sportovci nechyběla ani plavkyně Klárka Šimánová, čerstvá držitelka bronzové medaile.

Autor: Josef Hlaváček

Jičín – Výborného výsledku dosáhla na mistrovství České republiky 12letého žactva v Trutnově Klárka Šimánová, členka plaveckého oddílu SPK Delfín Jičín.

Vybojovala bronzovou medaili na 100 m motýl, 4. místo 200 m motýl (zde ji unikla bronzová medaile o 17 setinek vteřiny), 5. místo na 200 m kraul (v této disciplíně má i zaplavaný reprezentační limit) a 800 m kraul, 9. místo 100 m kraul a 10. místo 400 m kraul. Je to nejúspěšnější závodnice jičínského oddílu za posledních 10 let.

Od letního mistrovství v červnu se Klárka posunula o deset až patnáct míst vpřed a v současnosti se pohybuje svými výkony v první desítce žebříčku 100 hodnocených plavců. „Klárka bazén

v Trutnově zná velice dobře, jezdíme tam často a bylo to příjemné překvapení, i když podzimní výkony tomu již napovídaly," říká Eva Sochacy, trenérka SPK Delfín Jičín.

 

 Jičínský deník 13.12.2012

 Autor: Josef Petráček

Vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Jičínska

celý článek

Úspěch nejmladších jičínských plavců

Jičín - V sobotu 10. listopadu se uskutečnil Podzimní přebor spojených krajů Pardubického a Královéhradeckého v plavání nejmladšího žactva v České Třebové. Tohoto přeboru se zúčastnili i nejmladší plavci oddílu Delfín Jičín, kteří svými výkony rozhodně nezaostali v obrovské konkurenci více než 300 závodníků z obou krajů.
 

celý článek